Tiltak i forbindelse med koronavirus

Årsmøtet utsettes

Styret i Det Rivertzske sameiet utsetter årsmøtet 15. april. Dette gjøres med bakgrunn i de restriksjoner gitt av helsemyndigheter og Oslo kommune etter utbruddet av koronaviruset, samt etter oppfordring fra OBOS eiendomsforvaltning. Vil vil komme tilbake med mer informasjon vedrørende møtedato på et senere tidspunkt.

Ekstra renhold

Driftsleder og styret holder tett dialog med leverandører av tjenester i sameiet. Som et tiltak for å forsøke å redusere smittespredning har vi bestilt ekstra renhold fra firmaet som vasker oppgangene for oss. Dørhåndtak til hovedinngang, kjeller og loft, håndløpere, postkasser, ringetablåer og håndtak på søppelbrønner vil bli vasket en ekstra gang pr. uke i tillegg til vanlig renhold, så lenge situasjonen krever det

For øvrig henviser styret til de enhver tid gjeldende retningslinjer gitt av offentlige myndigheter vedrørende situasjonen. Styret oppfordrer i tillegg alle beboere til å vise ekstra hensyn til hverandre.

Sameiet har en Facebookside som kan benyttes som en sosial arena mellom beboere, den finner du her: www.facebook.com/groups/rivern/

Hygieneplakat_Liggende_Bokmål

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s