Digitalt årsmøte

På grunn av koronaepidemien er det besluttet at årsmøtet i 2020 dessverre må gjennomføres digitalt. Innkalling vil komme så fort den er klar, forhåpentligvis i starten av mai.

Det er OBOS som leverer løsningen for det digitale årsmøtet, og man vil i en periode kunne logge seg inn og «delta på møtet». Løsningen er ganske enkel, men gjør det mulig for oss å behandle de mest grunnleggende sakene.

Resten av de planlagte sakene utsettes til neste år, eventuelt til et ekstraordinært årsmøte senere i år, hvis vi ser at det blir behov og mulighet for det.

Valg til styret

Det skal på årsmøtet velges styreleder, to styremedlemmer og varamedlem. Hvis du er interessert i å stille til valg, eller har forslag til en kandidat, må du ta kontakt med styret på styret@rivern.no innen søndag 26. april. Etter det vil det ikke være mulig å foreslå kandidater med denne digitale løsningen. Sittende medlemmer stiller til gjenvalg.

Dugnad

Årets dugnad gjennomføres også på en annen måte en tidligere for å unngå smittespredning. Mer info kommer på vår Facebookside etterhvert.

Skjermbilde 2020-04-22 kl. 11.13.12

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s