Varsel om årsmøte (utsatt), fellesutgifter, dugnad og barnevognoppbevaring

Årsmøte (utsatt)

Styret varsler med dette om årsmøte onsdag 15. april på Sagene Samfunnshus. Dørene åpner klokken 17:00, og møtet starter klokken 17:15. Frist for innmelding av eventuelle saker til årsmøtet er mandag 09. mars. Formell innkalling blir sendt ut i forkant av møtet. Innkallingen sendes kun på mail, senest 8 dager før møtet.

Fellesutgifter

Fellesutgiftene vil stige med 5% fra mai 2020. Dette er innenfor rammen av hva som regnes som en normal årlig økning, og gjøres for å sikre en sunn drift og dekke økte kostnader, herunder økt renovasjonsavgift og nedbetaling av lån.

Dugnad

Dato for årets dugnad er 13. mai, fra klokken 17.00.

Barnevognoppbevaringbilde_51

I en prøveperiode er de gamle søppelskurene omgjort til barnevognsoppbevaring. Tilgangen til skurene vil bli begrenset, og gis etter behov mot en årlig avgift på 200 kr. Hvis du ønsker tilgang og mer informasjon kan du ta kontakt med driftsleder på post@rivern.no. Styret minner om at det ikke er tillatt å oppbevare vogner i trappeoppgangene.

Gjelder din henvendelse drift og vedlikehold, skal du kontakte driftsleder på post@rivern.no. Sender du inn en sak til årsmøtet, må det komme klart frem hva saken er og hva du ønsker at årsmøtet skal votere over.  Send saken til styret@rivern.no. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s