Varsel om årsmøte

I år inviterer vi til årsmøte mandag 22. mai på Sagene Samfunnshus. Dørene åpner klokken 17:00, og møtet starter klokken 17:15. Formell innkalling blir sendt ut i forkant av møtet. Innkallingen sendes kun på mail, senest 8 dager før møtet.

Fellesutgifter

Vi justerer vanligvis fellesutgifter om sommeren, og de vil i år øke med 5% fra juli 2023. Vi varsler også om en ytterligere økning på 5% fra januar 2024. Økning av fellesutgifter gjøres for å sikre en sunn og forsvarlig drift av sameiet. Sameiet har økte kostnader som følge av prisveksten ellers i samfunnet, herunder også økte renovasjonskostnader, samt nedbetaling av lån. Styret vil vurdere hvorvidt det vil være nødvendig med en ny økning sommeren 2024, eller om det vil være mulig å vente til januar 2025. 

Prisen på bredbånd har etter en lengre periode med prisfrys økt fra 340 kr til 365 kr per måned, dette fordeles per seksjon. Avtalen med Telenor varer frem til utgangen av 2024. 

Nye medlemmer til styret

Det skal på årsmøtet velges to styremedlemmer og ett varamedlem. Du trenger ingen spesielle forkunnskaper for å sitte i styret, men det er viktig at du ønsker å bruke både litt tid og ditt engasjement på å gjøre River’n til et flott sted å bo.

Hvis du er interessert i å stille til valg, eller har forslag til en kandidat, så ønsker vi at du tar kontakt med styret på styret@rivern.no innen onsdag 5. april. Hvilke kandidater som stiller til valg vil det komme informasjon om sammen med innkalling. 

Saker til årsmøtet

Frist for innmelding av eventuelle saker til årsmøtet er også onsdag 5. april. Sender du inn en sak til årsmøtet må det komme klart frem hva saken er, og hva du ønsker at årsmøtet skal votere over. En årsmøtesak er en sak hele sameiet skal ta stilling til i fellesskap. Send en mail med forslag til styret@rivern.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s