Takrehabilitering i 2023

Vi er nå i gang med det første av de tre gjenstående takene som skal rehabiliteres. Når montering av stillas i Pontoppidans gate 14 er ferdig i løpet av uke 13 går murerne i gang med å banke ned gamle piper og mure opp nye. Deretter legger snekkerne nye lekter, papp og takstein før blikkenslageren legger siste hånd på verket med beslag, takhatter og gradrenner.

Når Pontoppidans gate 14 er ferdig går turen videre til Pontoppidans gate 13, før Thurmanns gate 18 avslutter hele takprosjektet som har pågått siden 2015. Det påregnes 3-4 måneder pr.bygning, inkludert montering og demontering av stillas. Etter planen skal siste bygg stå ferdig i uke 46.

Containere og materialer vil dessverre okkupere en del av de fine uteområdene våre rundt bygningene, men ved å starte i Pontoppidans gate 14 vil vi i hvert fall få mest mulig ut av sommersesongen oppe i parken.

Ta gjerne kontakt med driftsleder på post@rivern.no ved spørsmål eller innspill underveis i prosjektet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s