Røykvarslere og utebelysning

smoke-detector-clipart-139608-7876880Røykvarslere

Vi er nå i gang med å montere fire nye trådløse, seriekoblede, optiske røykvarslere i hver oppgang i sameiet. Røykvarslerne er kjøpt inn fra If Sikkerhetsbutikken, og skal være av veldig god kvalitet. If har vært her og kjørt rekkeviddetest i oppgangene og konkludert med at alle de fire røykvarslerne kommuniserer fint med hverandre (dersom én røykvarsler slår ut, vil alle fire varslere i oppgangen begynne å ule).

Røykvarslerne blir plassert i kjeller og inne på loftet, samt i taket utenfor leilighetene i 2. og 3.etasje. Det ble ikke anbefalt å plassere en i 1.etasje, pga. trekk og temperatursvingninger når ytterdør blir åpnet og lukket mange ganger om dagen. Røykvarslerne piper/uler med veldig høy lyd, og skal høres godt inn i samtlige leiligheter i oppgangen.

Ved montering vil røykvarslerne programmeres og testes, dette vil medføre piping/uling i ca. ett minutt. Arbeidet vil sannsynligvis pågå i 1-2 uker fremover.

Ta gjerne kontakt med driftsleder hvis dere har spørsmål, og meld fra hvis dere oppdager noe som ikke fungerer som det skal.

Utelys

lamp-post-clipart-street-lantern-661087-8632156Nye pærer til samtlige utelys i sameiet ble bestilt allerede i oktober i fjor, men grunnet uheldige omstendigheter som produksjonsfeil og lang leveringstid på pærene har arbeidet dessverre enda ikke kommet i gang.

Siste beskjed fra elektriker er at pærene skal komme snart, og arbeidet vil da forhåpentligvis starte umiddelbart.

Det vil bli montert LED-pærer med garantert minimum 5 års levetid, så i fremtiden vil vi slippe mørke lamper i River’n.

Espen Bergan, driftsleder Det Rivertzske Sameiet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s