Sommer i River’n

Her kommer en liten oppdatering fra styret, med noen av de sakene vi ønsker å informere nærmere om. sol

Hvis du er seksjonseier og ikke har fått dette brevet på e-post mangler vi din adresse. Den trenger vi, og må sendes til post@rivern.nosammen med navn og adresse.

Ny driftsleder. Endelig har vår nye driftsleder, Espen Bergan, kommet på plass i River’n! Han erstatter den tidligere vaktmestertjenesten. Kontoret hans ligger på enden av bygget i Stockfleths gate 54, og han kan kontaktes på post@rivern.no.

Utleie. Ønsker man å leie ut sin leilighet man søke styret, uansett om det kun er for en kort periode. Det vil være brudd på sameiets vedtekter å ikke gjøre det. Du må også søke om du skifter leieboere. Ulovlig utleie vil være en prioritet for styret fremover, og vi anbefaler deg å snarest søke, om du ikke har gjort det enda. Søknadsskjema finner du på våre nettsider.

Søppel. Sameiet har over lengre tid hatt store problemer med at folk som flytter ut og inn i River’n setter fra seg alt mulig skrot i kjellere, på loft eller ved søppelskurene. Dette blir en stor kostnad for sameiet å bli kvitt, og er med på å skape farlige situasjoner. Det er den enkelte seksjonseier sitt ansvar å kvitte seg med eget avfall som ikke går som vanlig husholdningsavfall. De som leier ut har også et ansvar for å påse at deres leieboere følger de vedtekter og husordensregler som finnes i River’n.

Nøkler. Trenger du ny nøkkel til oppgangen må du kontakte driftsleder. Det er ikke tiltatt å selv kopiere opp disse, de har ofte en dårligere kvalitet, knekker i låsen og skaper store problemer.

Tak og piper. På sensommeren starter endelig oppussingen av tak og piper igjen. Det er Thurmanns Gate 16 og Pontoppidans gate 15 som skal tas i år. På grunn av tidligere skader på gjenstander, anbefaler vi at loftsbodene ved disse adressene tømmes. Ønsker man å oppbevare noe på disse loftene skjer det på eget ansvar, og det må merkes. Fristen for å tømme loftsboden er 1. august. De berørte i gårdene, vil få nærmere informasjon om oppstart og plan for ferdigstilling.

Utearealene. Alle som bor i River’n har et felles ansvar for å holde utearealene fine og ryddige. Etter klokken 23.00 skal det være nattero, også utendørs.

Sykkeltyverier. Det stjeles dessverre jevnlig sykler fra utestativene. Vi anbefaler alle å låse sykkelen sin godt utendørs, eventuelt ta den med ned i boden i kjelleren.

Sommerfest. 24. august inviterer vi til sommerfest i voksenparken, med forbehold om godt vær. Invitasjon vil komme når det nærmer seg.

Oppussing av oppganger. Det vil i år pusses opp fem oppganger, disse er valgt ut etter behov. Tre oppganger blir ferdig nå i sommer, og til høsten skal Kierschows Gate 7B og Pontoppidans Gate 14C pusses opp.

En riktig god sommer ønskes alle i River’n!

Hilsen fra Oda, Kristin, Per Christian, Erik, Merethe og Gisle

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s