Ny Driftsleder

Endelig har vår nye driftsleder, Espen Bergan, kommet på plass i River’n! Han erstatter den tidligere vaktmestertjenesten. Kontoret hans ligger på enden av bygget i Stockfleths gate 54, og han kan kontaktes på post@rivern.no

Hva gjør driftslederen?

Kort fortalt er han ansvarlig for den daglige driften av Det Rivertzske Sameiet. Han gjør en del av den jobben OBOS har gjort for oss tidligere, som styret selv har gjort, og som vaktmester har gjort. Han følger opp eksterne leverandører som leverer tjenester til oss. Han planlegger, setter i gang og koordinerer prosjekter i sameiet, som for eksempel oppussing av oppganger, takrehabilitering og uteområdene. Alle tjenester som skal kjøpes inn må gå godkjennes av driftsleder, eller styreleder. Det vil si at du ikke selv kan ringe en elektriker eller rørlegger for å gjøre noe på et fellesområde uten godkjenning.

Han har også kontakt med seksjonseiere, og behandler innkommende søknader i saker om bygningsarbeider i egen seksjon, dyrehold, installasjon av peis, vindusutskiftning og utleie. Eierskifte godkjennes fortsatt hos OBOS, og de tar også henvendelser vedrørende fellesutgifter.

Hva kan driftsleder hjelpe deg med?

Driftslederen kan svare på det som har med fellesarealene å gjøre, oppussingsprosjekter eller det som er søknadspliktig i egen seksjon.

Har du et problem innenfor din egen seksjon som ikke har noe med fellesområdene å gjøre, så må du ta ansvar for dette selv.

Hva med vaktmestertjenesten?

Det Rivertzske Sameiets behov for tjenester skal nå løses gjennom driftsleder. Arbeidsmengden har vært veldig stor på styret gjennom mange år, og behovet vi i dag har som et sameie med en eldre bygningsmasse passet ikke med den driftsformen vi tidligere hadde. Noen tjenester vil vi leie inn, og noen skal vi fortsatt løse selv. Dette er en ny driftsform for oss, så veien må bli litt til mens vi går, men vi tror dette vil bli en god løsning for River’n.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s