Varsel om årsmøte og økning av fellesutgifter

Årsmøte i to deler

I år inviterer vi til et todelt årsmøte. Det vil bli avholdt et fysisk møte 2. juni på Sagene Samfunnshus med enkel servering, vafler og kaffe. Dørene åpner klokken 17:00, og møtet starter klokken 17:15. På dette møtet vil man kunne stille spørsmål til styret, og de som har meldt inn saker vil kunne legge frem sakene side. Det vil ikke bli mulig å votere over saker. 

I etterkant av møtet vil det åpnes et digitalt møte hvor man kan votere over sakene som er oppe på årsmøtet. Du kan selvfølgelig delta på det digitale møtet selv om du ikke deltar på det fysiske møtet, møtet går over flere dager slik som tidligere. 

Formell innkalling blir sendt ut i forkant av møtet. Innkallingen sendes kun på mail, senest 8 dager før møtet.

Vi trenger nye medlemmer i styret

Det skal på årsmøtet velges en styreleder, to styremedlemmer og et varamedlem. Du trenger ingen spesielle forkunnskaper for å sitte i styret, men det er viktig at du ønsker å bruke både litt tid og ditt engasjement på å gjøre River’n til et flott sted å bo.

Hvis du er interessert i å stille til valg, eller har forslag til en kandidat, må du ta kontakt med styret på styret@rivern.no innen fredag 6. mai. Etter det vil det ikke være mulig å foreslå kandidater, på grunn av begrensninger ved den digitale løsningen. Hvilke kandidater som stiller til valg vil det komme informasjon om sammen med innkalling. 

Fellesutgifter

Fellesutgiftene vil stige med 5% fra juli 2022. Dette er innenfor rammen av hva som regnes som en normal årlig økning, og gjøres for å sikre en sunn drift og dekke økte kostnader, herunder renovasjonsavgift, forsikring og nedbetaling av lån. 

Saker til årsmøtet

Frist for innmelding av eventuelle saker til årsmøtet er også fredag 6. mai. Sender du inn en sak til årsmøtet må det komme klart frem hva saken er, og hva du ønsker at årsmøtet skal votere over. En årsmøtesak er en sak hele sameiet skal ta stilling til i fellesskap. Send en egen mail med forslag til styret@rivern.no

Kontakt

Hvis du har spørsmål til styret, så er det bare å ta kontakt på mail, styret@rivern.no. Gjelder din henvendelse drift og vedlikehold kan du kontakte driftsleder på post@rivern.no. Vil du endre den kontaktinformasjonen vi har til deg kan du selv gjøre det på vibbo.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s