Varsel om digitalt årsmøte

På grunn av koronaepidemien er det besluttet at årsmøtet i 2021 må gjennomføres digitalt, og styret varsler med dette om årsmøte fra mandag 10. mai til tirsdag 18. mai. Formell innkalling blir sendt ut i forkant av møtet. Innkallingen sendes kun på mail, senest 8 dager før møtet.

Valg av tillitsvalgte

Det skal på årsmøtet velges to styremedlemmer og et varamedlem. Hvis du er interessert i å stille til valg, eller har forslag til en kandidat, må du ta kontakt med styret på styret@rivern.no innen mandag 29. mars. Etter det vil det ikke være mulig å foreslå kandidater, på grunn av begrensninger ved den digitale løsningen. Hvilke kandidater som stiller til valg vil det komme informasjon om sammen med innkalling. 

Innmelding av sakler

Frist for innmelding av eventuelle saker til årsmøtet er mandag 29. mars. Sender du inn en sak til årsmøtet må det komme klart frem hva saken er, og hva du ønsker at årsmøtet skal votere over. En årsmøtesak er en sak hele sameiet skal ta stilling til i fellesskap, og ved et digitalt årsmøte må all informasjon leveres skriftlig. Send en egen mail med forslag til styret@rivern.no

Fellesutgifter

Fellesutgiftene vil stige med 2% fra mai 2021. Dette er innenfor rammen av hva som regnes som en normal årlig økning, og gjøres for å sikre en sunn drift og dekke økte kostnader, herunder renovasjonsavgift, forsikring og nedbetaling av lån. I tillegg øker avgiften for bredbånd med 30 kroner per enhet til 339 kr i måneden.  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s