Sommerhilsen fra styret

Drift

145093

Sommeren 2018 startet Espen Bergan som driftsleder hos oss, og har til nå fått satt seg godt inn i driften av sameiet. Han har fulgt opp sameiets prosjekter, besvart henvendelser og hatt ansvar for løpende drift. I løpet av året som har gått har styret og Espen kommet frem til at det er mer hensiktsmessig å redusere driftslederstillingen, og leie inn en vaktmesterresurs. Derfor gikk Espen over i en 30%-stilling nå i sommer. Det vil si at han tilbringer mindre tid i River’n, men at han fortsatt kan kontaktes på post@rivern.no hvis man har spørsmål som omhandler fellesområder eller søknader.

Sameiet har inngått en avtale med selskapet ”Vaktmester Andersen” om levering av diverse tjenester. I løpet av sommeren vil de ha oppsyn med og ivareta våre fellesarealer. De overtar også trappevasken fra 1. september og snømåkingen fra vinteren av. All kontakt med selskapet går gjennom driftsleder. Eiere og beboere har ikke tilgang til å bestille tjenester eller ta kontakt med selskapet på vegne av sameiet.

Utfordringer eiere og beboere måtte ha inne i egen seksjon, og som ikke omhandler fellesanlegg, må man fortsatt ta ansvaret for selv.

Nedgravd avfallsanlegg

Det ble på årsmøtet vedtatt at sameiet skal etablere et nedgravd avfallsanlegg, og arbeidet har allerede begynt. Det midterste søppelskuret på det nedre området er revet for å bevare mest mulig grøntareal. Det blir derfor etablert ett og ikke to avfallsområder på nedre del.

De fire søppelskurene som står igjen skal på sikt benyttes til barnevogn- og/eller sykkeloppbevaring. Styret vil komme tilbake med informasjon om hvordan dette blir, da blant annet tilgangen til skurene må begrenses på en annen måte enn i dag.

Tak- og piperehabilitering

Arbeidet med byggene i Pontoppidans Gate 12 og Stockfleths Gate 56 ferdigstilles i løpet av sommeren.

Brann

I sommervarmen i fjor var det røykvarslere som gikk av i flere leiligheter hvor beboere hadde reist på ferie. Dette resulterte i flere utrykninger fra brannvesenet, og at man måtte ta seg inn i leiligheter. Sjekk røykvarsleren din før du drar på ferie!

Grilling

Sist sommer opplevde vi flere nestenulykker ved bruk av engangsgrill. Skal du grille, ønsker vi at du bruker fellesgrillene på området. De er mellom S52 og S54, samt i voksenparken. Du kan fylle dem med eget kull, eller eventuelt ha dem som underlag for egen engangsgrill.

Støy på uteområdene

Vi er glade for at mange benytter uteområdene. Vær grei og vis hensyn når du bruker uteområdene, også i sommer hvor kveldene er lyse og været varmt!

free-clipart-old-man-birthday-20

Rydd alltid opp etter deg. Det innebærer også å sette på plass benker som er flyttet på. Husk også at det ikke er lov å oppbevare private gjenstander på fellesområdene.

Fra klokken 23.00 skal det være nattero på området. Husk at det er fryktelig lytt både mellom og inne i gårdene.

Nye leietakere

Husk at du må søke. Søknadsskjema finner du her: https://rivern.no/soknader/

Ved inn- og utflytting er det problematisk når møbler blir hensatt på sameiets område. Seksjonseiere har ansvar for at deres leietakere kjenner til at dette ikke er tillatt. Seksjonseier kan også bli stilt ansvarlig for skader i trapperom under flytting.

Innkalling og referat fra årsmøtet 2019 finner du her: https://rivern.no/sameiemoter/

Styret ønsker alle eiere og beboere en riktig god sommer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s