Canal Digital – nye dekodere

I forbindelse med installeringen av fibernett i River’n har Canal Digital dessverre levert feil dekodere/TV-bokser. I henhold til avtalen skulle hver leilighet få en T-We Box (ADB 5743), en nyere dekoder med flere funksjoner enn den vi har fått levert.

I januar 2018 får derfor alle seksjoner mulighet til å bytte sine dekodere uten ekstra kostnad.

Dette skjer torsdag 11. januar kl. 08.00–20.00.

Denne dagen vil Canal Digital være til stede ved vaktmesterlokalet i Stockfleths gate 54 for å dele ut T-We Box (ADB 5743) i bytte mot gammel dekoder, samt svare på spørsmål. T-We Box er enkel å montere selv. Canal Digital trenger derfor ikke tilgang til leilighetene på nytt.

Husk å levere medfølgende ledninger og fjernkontroll sammen med dekoderen.

Ikke anledning 11. januar?

Da kan du bytte dekoder hos vaktmester Kåre i kontortiden kl. 10.00–11.00 tirsdager og torsdager ut januar.

Har du kjøpt T-We Box selv?

Da må du selv kontakte Canal Digital, da styret ikke har anledning til å være mellomledd i disse sakene. Styret har gjort det klart overfor Canal Digital at vi mener at beboere som nylig har kjøpt T-We Box (ADB 5743) bør få disse refundert. Hvis du fremdeles har angrerett på kjøpet, kan det være tryggest å benytte seg av denne.

Gamle Get-dekodere

Disse leveres tilbake til Get. Som Get har informert om via brev, vil de sende hver seksjon ferdigfrankert forpakning til dette.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s