Vi ønsker alle en riktig god sommer!

Abonner på innlegg fra rivern.no

Du kan abonnere på innlegg fra rivern.no ved å registrere e-postadressen din i menyen til høyre. Du vil da motta en e-post hver gang styret publiserer et nytt innlegg på nettsiden.sol

Facebookside

Når finner du også River’n på Facebook: www.facebook.com/groups/rivern Facebooksiden skal være et forum der beboere og eiere kan komme i kontakt med hverandre. Styret håper dere tar gruppen i bruk!

Tak- og piperehabelitering

Denne sommeren skal det renoveres 9 piper over tak, dette i henhold til fjorårets avtale. I tillegg skal Pontoppidans Gate 11 og Thurmanns Gate 14 få nye, flotte tak. Arbeidet er i gang, og vil etter planen ferdigstilles medio november.

Vaskeplass for sykkel/barnevogn

Nå har du mulighet til å vaske sykkelen på en egen vaskeplass øverst i River’n, rett ved parken og vaktmestergarasjene. Vannslangen finner du på veggen ved inngangen til garasjen. Husk å skru på krana først.

Utearealene

Styret arbeider med å bedre utearealene i sameiet, med det ønske å tilrettelegge slik at flest mulig beboere ønsker å bruke arealene. I den forbindelse er noen av de tørkebåsene som er i dårligst stand tenkt fjernet til fordel for å legge plen.

Styret ser at beboerne i stor grad benytter fellesområdene nå om sommeren, og det er flott. Husk bare på å rydde opp etter bruk, og at det skal være nattero i River’n mellom kl.23.00 og 07.00. Vis også varsomhet ved bruk av grill, slik at den ikke skader plenen eller utgjør en brannfare.

En riktig god sommer til dere alle!

Hilsen Odd, Per Christian, Erik, Kristin og Oda

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s